Haber

78 yaşındaki oyuncu Zerrin Sümer, 22 yıllık sevgilisiyle evlendi

78 yaşındaki usta Zerrin Sümer, Gökay Kalaycıoğlu’yla birlikte 360 ​​Derece programına konuk oldu.

22 yıldır aşıktı

İlk evliliğinin ihanet nedeniyle bittiğini söyleyen oyuncu, 22 yıl boyunca halktan uzakta aşık olduğu sevgilisiyle 8 ay önce masaya oturduğunu söyledi.

Özel hayatından bahseden usta oyuncu, şunları söyledi: “7-8 ay önce evlendim. Bunları söylemediğim için kimse bilmiyordu. Yıllar önce İstanbul’da yaşarken bir gece çok hastalandım, telefona bile gidemedim. o zamanlar çok fazla telefon yoktu, bu böyle olmaz dedim kendi kendime.

“Yardım isteyecek kimse yoktu”

Oğluma hayatıma birini sokacağımı düşündüğümü söyledim. ‘Tamam anne ama evlenme’ dedi. “Evlenmeyin, dilediğiniz kişiyle birlikte olun” dedi. Sonra gerçekten hayatıma sokacak birini aradım. O gece telefona bile gidememek beni çok etkiledi. Yardım çağıracak kimse yoktu. Biraz korktum. Daha sonra 1-2 yıl sonra şu anki eşimle tanıştım.

“Evlenme teklifini de o yaptı”

Yıllar sonra ilk kez birinden hoşlandım. İlgilenilmek hoşuma gitti. Ona açıkça ondan hoşlandığımı söyledim ve o da çok şaşırdı. Evlenme teklifini de o yaptı. Aynı yaştayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Biz konuşurken birdenbire “Ya seninle evlenirsek?” dedi. “Evet dedim.”söz konusu.

İlk evliliğini eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Günay Tuncel ile yapan ve bir erkek çocuk sahibi olan Zerrin Sümer, yaşadığı ihaneti şöyle anlattı:

“Bir gece kulübünde tanıştık. Birbirimize aşık olduk ve nişanlandıktan sonra 1-2 yıl birlikte yaşamaya başladık.

“Karım başkasına aşık oldu.”

Evlendikten hemen sonra çocuk sahibi olmak istemiyordum, biraz geç oldu. Tiyatroyla aynı anda çocuk yetiştirmek zordu. Daha sonra bir oğlumuz oldu. Daha sonra eşim başka birine aşık oldu. Bunu hissettiğimde itiraf etmesini sağladım. Aldatılmaktan ziyade bunu saklayarak beni aptal yerine koymasına daha çok üzüldüm. Arkadaş ve tanıdık olduğumuz için bunu bir gurur meselesi olarak yaptım.

“Onu affettim”

Boşanmak istemediği için dilekçeyi 9 ay sonra sundu. 15 yıl sonra evlilik monotonlaştı sanırım. Nafaka dahil hiçbir şey talep etmedim. Kendi içimde onu affettim ama affedemedim çünkü oğlumun babası olduğunu unuttu.

“Maalesef yeterli bir baba olamadı”

Ne yazık ki iyi bir baba olamadı. Bir gün umarım bana ihtiyacın olur ve seni görürüm dedim ve öyle de oldu. “Onu kişi olarak sevdim ama iyi bir baba değildi.”

erdekajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu