Haber

Adaylar kelime testine tabi tutulacak! ÇSGB, en az 70 KPSS puanına sahip işçileri işe alıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve İş Bilirkişiliği Yönetmeliği çerçevesinde genel müdürlük hizmetleri sınıfında yer alan 8’inci takım derecesine sahip 25 iş uzmanı yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Ortaokuldan lisans mezunu adaylara kadar işçi temin edeceğini açıklayan Bakanlık, adaylardan en az 70 KPSS puanı aradığını duyurdu. İşte merak edilen tüm detaylar.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcısı alım başvuruları 9 Ocak 2023 ve 3 Ocak 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Adayları e-Devlet – İş Kapısı Kamu Alımları ve İş Kapısı ( https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) giriş yaparak başvurularını tamamlayacaklardır.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartlara sahip olmak.

2-Üniversitelerin yukarıdaki tabloda belirtilen ve en az dört yıllık lisans eğitimi veren eğitim dallarından veya yurt içinde veya yurt dışında Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabul edilen yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

3- 2021 ve 2022 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında yukarıdaki tabloda belirtilen puanlardan en az 70 (yetmiş) puan almak.

4- 2023 Ocak ayının ilk günü itibari ile 35 (otuzbeş) yaşını doldurmamış olmak.

5- Askerlik yaşını doldurmuş adayların askerlik ile ilgili olmaması.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

urla-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu