Haber

Boluspor ve Bandırmaspor Teknik Direktörü Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor’un 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan Boluspor-Bandırmaspor karşılaşmasının ardından iki takımın teknik yöneticileri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:

Süper Lig’in amacının devam ettiğini belirterek, “Maçtan önce, kazanmaya, 3 puan almak için geldiğimiz uzak bir maçtı. Diğer haftalarda ilerlememizi kazanmak ve devam etmek istiyoruz. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı Aslında maçın başında iyi bir oyunla başladık. Kritik durumlar vardı, değerlendiremedik. Oyunun bazı bölümleri iyiydi. Oynadığımız dakikalarda maçı bitiremedik. Yani Çok fazla üretemesek de aldığımız pozisyonları bitiremedik. Rakibin topla ilgili istatistiklerini elbette biliyorduk. Bir anlık konsantrasyondan dolayı golü kalemizde gördük. Parçalarda doğal olarak istikrarlıydı. Tabii rakip golü attı. Golü kim atarsa ​​bu onun lehine dönecekti. Maç olacaktı çünkü her iki takım da karşılama alanı ve savunma anlamında bunu iyi yapıyordu. Tabii çok verimli olamıyorsunuz, alanları kapattığınızda hala 4 durumumuz var, değerlendirebilseydik lehimize güzel sonuçlar doğururdu. Hedefimizden sapmadık. Süper Lig hedefimize yine devam ediyoruz. Önümüzde bir iç saha maçımız var. Geriye 15 maçımız kaldı. Tabii ki takımımız oyunun bazı bölümlerinde gerçekten iyi bir performans gösterdi ama bitiremedik. Bunu şu sonuca bağlamamız gerekiyor. Oyun her zaman gelişen bir oyun olacaktır. “Buradan dersimizi alacağız” dedi.

Yalçın Koşukavak: “Bizim için çok değerli bir maçtı”

Boluspor’un play-off’a kalmak için çaba göstermeye devam edeceğini belirten Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, şunları söyledi: “Bizim için çok önemli bir maçtı. Çünkü rekabet etmek zorundaydık. Geçtiğimiz hafta Adana’da uzun bir maç oynadık. 10 oyuncuyla 65 dakika oynadık. Maçı berabere de kazanabilirdik.” Bitirdik. Ligin zirvesinde oynamamız açısından bu maç bizim için çok değerliydi. Oyuncularım da bunun çok farkındaydı. Play-off grubuna kalmak için sonuna kadar çalışacağız, gayret göstereceğiz. Umarım başarılı oluruz. Başarılı olmak için sonuna kadar çalışacağız. Maça gelince Bandırma takımı çok maliyetli bir takım. Sezon başında çok iyi planlanmış bir şekilde kuruldu. İyi oyuncuları var. Ekonomik olarak bizden memnunlar. Oyuncu kalitesi var ama kimin askerinin yeterli olduğu önemli değil, kimin askerini daha iyi kullandığı önemli. Maç olaylı bir şekilde sona erdi. Size kısmı anlatayım. Posmac pas vermek istemedi. Adel bir hata yaptı. Aslında o topu rakibe verdik. Adel gitti ve golü attı. Boluspor’a yakışır şekilde kaleyi açtık. “Kazandığımız için mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi. -BOLU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu