Haber

Durmuş Yılmaz istifasını açıkladı: Bütün beklentilerim sıfırlandı

Durmuş Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla GÜZEL Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz, paylaşımında partiden istifa ettiğini gösteren ekran görüntüsüne yer verdi.

DURMUŞ YILMAZ: HER ŞEY ÇÖKTÜ

Özgürlük’ten Hilal KöylüDurmuş Yılmaz, istifa nedenini şöyle açıkladı:

“İYİ Parti kurulduğunda ulaşmak istediğimiz hedeflere dair tüm beklentilerim sıfırlandı. Türkiye’de yeni bir sayfa açacaktık. Hesap verebilir ve şeffaf olacağız. Hukukun dışına çıkmayacağız. Dağdaki çoban dahil Türkiye’de herkesin hakkını koruyacaktık ama olmadı. “Tersi oldu, her şey çöktü.”

2018 YILINDA İYİ PARTİDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

Geçmişte Merkez Bankası Başkanlığı görevini yürüten Yılmaz, 2018 seçimlerinde İYİ Parti’den milletvekili seçildi. Ancak son genel seçimde DÜZGÜN Partisi Yılmaz’ı meclis listesine almamıştı.

2018 yılında Ankara’dan milletvekili seçilen Yılmaz, en yaşlı üye olmasına rağmen Deniz Baykal’ın sağlık sorunları nedeniyle özür dilemesinin ardından meclisin en yaşlı ikinci üyesi olarak geçici başkan oldu.

Milli Görüş geleneğinden gelen Yılmaz, 7 Haziran 2015 Türkiye genel seçimlerinde MHP’lilerden seçilerek MHP’nin teklifi üzerine Meclis’e girdi.

Yılmaz, 1 Kasım 2015’te yapılan erken genel seçimlerde tekrar MHP Uşak 1. sıra milletvekili adayı olmasına rağmen seçilemedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu