Ekonomi

Golden Sun sağlıklı yaşam sektörüne adım atıyor ve ürünlerini piyasaya sürüyor

SHANGHAI – Tarihsel olarak eğitim hizmetleriyle tanınan Golden Sun Health Technology Group Limited (NASDAQ:GSUN), Çin’in sağlıklı yaşam endüstrisine stratejik bir giriş yaptığını duyurdu. Şirket, sağlıklı yaşam markasını ve e-ticaret platformunu 2023’ten bu yana aktif olarak geliştiriyor, ağız sağlığı ürünlerini piyasaya sürüyor ve çeşitli çevrimiçi kanallar aracılığıyla sağlıklı tarım ürünlerini pazarlıyor.

Çeşitlendirmenin bir parçası olarak Golden Sun, Ağustos 2023’te Shanghai Jinheyu Bioteknoloji Şirketi’ni satın alacak. Ltd. Şirketi kurdu ve Fuding Beyaz Çay markası altında bir dizi ağız sağlığı ürünü yarattı. Diş macunu, ağız spreyi ve gargaranın da yer aldığı bu ürünler arasında Fuding beyaz çayı ve ağız hijyenini iyileştirmeyi amaçlayan klasik Çin ilaçları yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bu sağlıklı yaşam ürünleri, Aralık 2023’te JD.com, Taobao, Red ve Yundinghuo gibi büyük e-ticaret platformları aracılığıyla Çinli tüketicilere tanıtıldı. Ocak 2024’te, şirketin yan kuruluşu Zhejiang Golden Sun Selection Technology Co., Ltd., üreticileri doğrudan sağlıkla buluşturan, kırmızı fasulye ve arpa da dahil olmak üzere seçilmiş sağlıklı tarım ürünlerini tanıtmak ve satmak için www.douyin.com adresinde bir canlı yayın kanalı başlattı. bilinçli tüketiciler.

Golden Sun, yeni ürünleri piyasaya sürmenin yanı sıra 2023 yılında sağlıklı yaşam segmentinde faaliyet gösteren üç Çinli şirkete yatırım yaptı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Xueyuan Weng, şirketin yeni gidişatından duyduğu heyecanı dile getirerek, genç nesiller arasındaki sağlık trendlerinin yeni bir gelişme olduğunu belirtti. Şirketin gelecekteki büyümesi ve hissedarların getirisi için umut verici bir işaret.

Bu makaledeki bilgiler bir basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu