Yaşam

İKİNCİ BARBIE FİLMİ BİR RÜYA

Barbie hayranları, Margot Robbie ve Ryan Gosling’in oynadığı filmin brüt 1 milyar dolarını kutluyor olabilir… Ama şimdi söyleyeceğimiz şey onları memnun etmeyecek. Greta Gerwig’in dünya çapında ses getiren ve bir pazarlama mucizesi olarak görülen yeni Barbie filmi, elde ettiği başarı ile ikinci bir filmin çekileceği söylentilerini başlattı. Ama ne yazık ki devam filmi düşündüğümüz kadar kesin değil!

The Hollywood Reporter’ın haberine göre aynı dönemde yapımcı koltuğunda oturan Margot Robbie’nin ikinci filmle anlaşması yok. Aynı şekilde Ryan Gosling’in de ikinci filmi sabırsızlıkla beklemediği belirtilmişti. Genelde devam filmlerinde yer almayı pek tercih etmeyen Gosling’in ikinci Barbie filmini de reddettiği düşünülüyor.

Devamını garanti etmeye çalıştığı söylenen Warner Bros., yönetmen Greta Gerwig’i görüşmelere rağmen ikna edemedi. Potansiyel bir devam filminin olmamasının bir başka nedeni de yazarların ve oyuncuların devam eden grevidir. Grevler devam ederken, olaya karışan isimlerle herhangi bir anlaşmaya varılmayacak. Daha önce Gerwig, rekor kıran filmin olası bir devam filmi hakkında, “Şu anda sahip olduğum tek şey bu. Her filmin sonunda başka bir fikrim olmayacakmış gibi hissediyorum ve yapmak istediğim her şeyi yaptım. Başka birinin hayalini yıkmak istemiyorum ama şu anda benim için tamamen sıfırdayım.”

haberayancik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu