Haber

İkinci cinsiyetin düğüne ertelenmesi

28 Mayıs Pazar günü World Residence’a giriş yapacak olan çiftler, organizasyon firmalarını arayarak düğün tarihlerini ileri bir tarihe ertelediler.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, matbu davetiyelerin yeniden basıldığını belirterek, 28 Mayıs Pazar günü saat 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen düğünlerin, ertelendi. Düğün salonu işletmecileri ve organizatörleri ise müşterilerini önceden uyardıklarını ifade ettiler.

“DAVETLER REVİZYONA GİDİYOR”

Adem Sönmez dedi ki:

“Daha önce planladığımız 14 Mayıs tedbirlerini aldık. Hep birlikte yaşadığımız süreç sonucunda 28 Mayıs’a ertelendi. Bu süre içinde de çekincelerimizi alarak evlenecek çiftlerimizi mağdur etmeme kararı aldık. hafta veya bir hafta sonra.

Davetiye yöntemi ile çalıştığımız için çiftlerimiz önceden davetiyelerini bastırmışlar ve seçim ikinci cinsiyete bırakıldıktan sonra revizyona gitmişlerdir. 14 Mayıs’taki kurallar aynen devam edecek. Saatler 13.00-17.00, 19.00-23.00 olarak belirlendi, 13.00-17.00 ortasında olan düğünlerimizi iptal edip erteledik.”

“İSTEDİK, GECİKMELER OLDU”

Düğün salonu işletmecisi Sibel Gürbüz, müşterilerini uyardıklarını belirterek, “Müşterilerimiz yine geliyor ama genelde bilinçli geliyorlar. İkinci türe düşeceklerini varsaydılar, biz de müşterilerimizi uyardık. İptal olmadı. , ama gecikmeler oldu.Her şubeyi etkilediği gibi bizi de etkiledi.Bir gün öncesi ve sonrası.Boş bırakmak zorunda kaldık.” konuştu.

“İKİNCİ CİNSİYETTE KALMA MÜMKÜNLÜĞÜ İÇİN GÜNÜN HİZMETİNİ VERMEDİK”

Düğün organizatörü Onur Şen, “İşletme olarak daha önce bu planlamayı yapmıştık ve 18 Haziran ertelenince bunun olacağını tahmin ederek 14 Mayıs’ı ayarlamamıştık. 28 Mayıs’ı gündüz olarak ayarlayamamıştık. Hafta içi veya hafta sonu daha sonraki tarihlere erteledik.İkinci cinsiyetle kalma ihtimali için tekrar günü ayarlamadık ama akşam için bir anlaşmamız var.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu