Haber

Narlıder’in sosyal tesislerine büyük ilgi

Narlıdere Belediyesi’nin vatandaşlara sunduğu sosyal tesisler yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. Belediye işletmesi olarak hizmet veren Mandalin Cafe, Park Orman Narlıdere ve Zeytin Cafe vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıdere’mizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmete açtığımız işletmelerimize vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Hizmette uygun fiyat ve kalite anlayışımızla sadece ilçe halkını değil, tüm İzmirli hemşehrilerimizi belediye işletmelerimizde ağırlıyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi’nin halkın dört mevsim keyifli vakit geçirmesi için hayata geçirdiği sosyal tesisler, yaz aylarında da vatandaşların uğrak yeri oluyor. Belediyenin, Narlıdere’nin oksijen deposu Çatalkaya Dağı’nın eteklerinde hayata geçirdiği Park Orman Narlıdere Tesisleri, ilçenin denizle buluştuğu Sahilevleri mevkiinde yer alan Mandalin Cafe ve örnek olarak vatandaşların hizmetine sunduğu Zeytin Cafe. Yaz aylarında vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Narlıdere Yapımcı Kadın Kooperatifi bünyesinde hizmet veren Barış Sokak’taki Barış Lokantası, kadınlara istihdam sağlamanın yanı sıra lezzetli menüleri ile vatandaşları buluşturuyor. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunan belediye işletmeleri ile hem istihdam sağlanmakta hem de vatandaşlara nefes alma alanı yaratılmaktadır.

“SEMBOL MEKANLARI OLUŞTURDUK”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçe genelinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Bu kapsamda Park Orman Narlıdere, Mandalin Cafe, Zeytin Cafe’yi hayata geçirdik. ve Barış Restaurant’ı çok kısa sürede ilçemize kazandırdık. Narlıdere’mizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmete açtığımız işletmelerimize vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyuz. Hizmette uygun fiyat ve kalite anlayışımızla sadece ilçe halkını değil, tüm İzmirli hemşehrilerimizi belediye işletmelerimizde ağırlıyoruz. Söz konusu işlerimizle istihdam da yaratıyoruz. Narlıdere’mizin simge mekanları arasında yer alan tesislerimize tüm vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte bekliyoruz.

PARK ORMAN NARLIDERE

Narlıdere Belediyesi tarafından 2021 yılında şehir merkezine oldukça yakın bir bölgede hayata geçirilen Park Orman Narlıdere; Kahvaltısı, geniş menüsü, açık ve kapalı alanları ile her mevsim vatandaşların gözdesi. Çatalkaya Dağı’nın eteğinde yer alan ve yürüyüşçülerin ve bisikletçilerin uğrak noktası olan sosyal tesis, çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

MANDALİN KAFE

İzmir’in incisi Narlıdere’nin denizle buluştuğu Sahilevleri’nde yer alan Mandalin Cafe, 7’den 77’ye misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. En iyi hizmeti en uygun fiyata vatandaşla buluşturan Mandalin Cafe, keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerini ağırlıyor. keyifli bir yaz akşamı. Engellilerin erişimine uygun hale getirilen Mandalin Cafe, Manisiz İzmir Bayrak Yönetmeliği kapsamında Kızıl Bayrak ödülüne de sahip.

ZEYTİN KAFE

Belediye bünyesinde kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi çatısı altında Çamtepe Mahallesi’nde faaliyet gösteren Zeytin Cafe, sıcak yaz akşamlarında mahalleli tarafından sıkça ziyaret ediliyor. Adını barışın ve özgürlüğün simgesi, kültürümüzün bir parçası olan zeytinden alan işletme, bir kadın kooperatifinde üretilen erişte, tarhana, reçel, salça gibi ürünlerin de satışını yapıyor.

BARIŞ RESTORANI

Narlıdere Üretici Kadınlar Kooperatifi bünyesinde 2 yıl önce Narlıdere Belediyesi tarafından Barış Sokak’ta hizmete açılan Barış Lokantası, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürün ve uygun fiyatlarla vatandaşlara hizmet veriyor. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi bünyesinde çalışan kadınların el emeği göz nuru lezzetleri her gün özenle hazırlanarak halkla buluşuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

celtikciajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu