Yaşam

Survivor’da bir ayrılık daha! Ünlü şarkıcı da adanın şartlarına dayanamayarak yarışmadan ayrıldı.

Survivor 2023’te yarışmacılar bu sezon sadece güç anlamında değil akıl oyunları konseptiyle de rakiplerine karşı mücadele ediyor. Ancak zorlu koşullarda ada şartlarına dayanamayan yarışmacılar birer birer adayı terk etmeye devam ediyor.

YUSUF GÜNEY DE GİTTİ

Acun Ilıcalı, 29 Ocak’ta ada meclisinde çarpıcı bir açıklama yaptı. Yusuf Güney Yarışa devam edemeyeceğini açıkladı. Ilıcalı, “Bugün itibariyle kırmızı takımda bir kayıp daha var. Yusuf Güney, Survivor’a devam edemeyecek. Bu yıl gerçek anlamda bir direniş yılı oldu ve olacak. Kaideler çok güçlü olacak. Daha önce de söylediğim gibi bu yıl yarışmacıların akıl oyunlarıyla akıllarını, ruhlarını ve akıllarını kullandıkları dönem. Yusuf Güney sana veda etmeye gelecek.

BERDAN MARDİNİ SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE TERK ETTİ

Geçen hafta Berdan Mardini’nin sağlık sorunları nedeniyle Survivor’a devam edemeyeceği duyurulmuştu. Acun Ilıcalı, yarışmacıya devam etmek isteyip istemediğinin sorulduğunu ve Berdan Mardini’nin gitmek istediğini söyledi.

SEÇKİN PİRİLER ADA ŞARTLARINA DAYANAMIYOR.

Seçkin Piriler, Survivor’dan kendi isteğiyle ayrıldı. Piriler, ada koşullarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıkladı. Bunun üzerine Piriler eleme gecesinde oy kullanamadı ve oy kullanamadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu