Haber

Uber Taksi Artık Bursa, Mersin ve Kayseri’de

Küresel teknoloji platformu Uber, Uber Taxi ürünü ile Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’dan sonra şimdi de Bursa, Mersin ve Kayseri’de faaliyetlerine başlamıştır. 30 Mart 2023 tarihinden itibaren Bursa, Mersin ve Kayseri’de yaşayanlar ile bu şehirlere gelen yerli ve yabancı turistler Uber uygulaması üzerinden Uber Taksi çağırabilecek.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Uber Taksi’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’dan sonra Bursa, Mersin ve Kayseri’de de faaliyete geçmesinden memnuniyet duyuyoruz. Uber teknolojisini en kısa zamanda diğer yeni şehirlere de ulaştırmayı diliyoruz. olabildiğince” dedi.

Kullanıcılarının istedikleri yere dakikalar içinde kolayca ulaşmasını sağlayan bir ulaşım teknolojisi platformu olan Uber, her yolculukta sigorta savunması, GPS ile seyahat takibi, sürücü kalite kontrol sistemi ve sürücü puanlama sistemi ile her zaman yüksek güvenlik standartları sağlamayı hedefliyor.

Uber’in yeni şehirlere gelişini kutlamak için tüm kullanıcılarına yalnızca Bursa, Mersin ve Kayseri’de geçerli 70 TL’ye kadar bir (1) ücretsiz Uber Taksi yolculuğu sunuyor. Bursa, Mersin ve Kayseri’deki tüm Uber kullanıcıları HOSGELDINUBER kodu ile ücretsiz seyahat imkanından yararlanabilecek.

Uber uygulaması nasıl çalışır:

1. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin.

2. Şehrin herhangi bir yerinden Uber uygulamasını açın, varış noktanızı girin ve yolculuğunuz için bir taksi çağırın.

3. Uber Taksi’yi uygulama üzerinden takip edin, taksinin sizi almak için kaç dakika sonra geleceğini takip edin ve aracın modelini, plakasını ve sürücüye ait tüm bilgileri takip edin.

Uber uygulamasındaki Wallet sekmesindeki Promosyonlar bölümüne HOSGELDINUBER kodunu ekleyin, Uber Taksi çağırın ve 70 TL’ye varan ücretsiz yolculuğun keyfini çıkarın.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu