Haber

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar depremden etkilenen esnafı ziyaret etti

Yeşilyurt’un farklı noktalarında kurulan konteyner pazarları ve ilçenin çeşitli yerlerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ekonominin omurgası olan esnafın özverisinin arttığını söyledi. Yüzyılın felaketinden sonra kente yaptıkları katkılar ve ticari hayatı harekete geçirme konusunda yaptıkları fedakarlıklar takdire şayandır. .

Yeşilyurt İlçesi’nde Malatya’nın imar ve imarına yönelik başlatılan yatırımlara ‘insan odaklı’ hizmetlerle katkı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’daki deprem yaralarını sarmak için ‘ellerini ve bedenlerini sorumluluk altına alan’ esnafın olduğunu söyledi. ve hayatı normale döndürenler bu zorlu süreçte yalnız değiller. bırakmaz.

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde inşa edilen TOKİ Evleri ve Köy Evlerinin tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi için belediyenin tüm imkanlarını bu tür yatırım alanlarına yönlendirirken, diğer taraftan Yeşilyurt Belediyesi, tüm hizmetlerin proje kapsamında hayata geçirilmesine önem veriyor. Esnaf ve vatandaşlarla iç içe geçerek ‘ortak akıl’ çerçevesinde hareket ediyoruz. Lideri Mehmet Çınar, depremden etkilenen esnaflar ve ilçenin farklı yerlerinde ticari hayatını sürdüren esnaflar için kurulan konteyner pazarlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerinde esnafın talep ve beklentilerini dinleyen ve kent genelindeki yatırımlar hakkında bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’nın daha güçlü ayağa kalkması için birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun önemine değindi.

‘Yüzyılın felaketi’ olan büyük depremlerin ardından esnafın şehrin ticari hayatını canlandırmak için yaptığı fedakarlıkların takdire şayan olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Her zaman olduğu gibi her fırsatta esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Yüzyılın felaketinden sonra esnafımız da büyük yara almış, yaşadıkları sorunlar depremzedelere çözüm bulunması için gerekli girişim ve çalışmalar yapılmaktadır.İlimizin ve ilçemizin farklı yerlerinde konteyner çarşıları kurulmuştur. Depremden etkilenen esnaflarımız için esnafımız ticari hayatlarını geçici işyerlerinde sürdürüyor, onları sık sık ziyaret ediyor ve ilettikleri taleplere çözüm sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.Verdiğimiz hizmetler esnafımız içindir, bunu dikkate alarak yapıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini daha çağdaş ve keyifli bir şehirde yaşamak için ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, en iyi hizmeti hak eden ilçemize hep birlikte katkı sağlıyoruz. Yaşadığımız bu zor dönemde esnafımız ve tüccarlarımız büyük fedakarlıklar yapıyor, hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. . Esnafımızın özverisini her zaman takdir ediyoruz. Esnafımız ekonominin omurgasıdır. Her sabah işyerlerini açarak terleriyle evlerine ekmek getiren, şehir ekonomisine önemli katkılar sağlayan esnafımızın bu çabası hiçbir zaman unutulmayacaktır. Onlardan aldığımız güç ve destekle şehrimizin geleceğinin bugünden daha iyi olması için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde deprem bölgelerinin yaralarının sarılması, hayatın normale dönmesi ve mevcut sorunların çözülmesi adına bugüne kadar çok önemli yatırımlar ve güçlendirmeler yapıldı. Çok büyük bir devletimiz var, bundan sonra da bu destekler devam edecek ve şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Daima el ele vererek, yürekten kalbe çalışarak bu zor günleri hep birlikte atlatacağız, yaralarımızı birlikte saracağız. Belediye olarak esnafımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve onların taleplerine cevap vermek için elimizden geleni yapıyoruz. “Tüm esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu kazançlar diliyorum” dedi. -MALATYA

hizan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu