Haber

Yukatel Merkezefendi Belediye Sepeti’nde sezon sonu yüzü gülüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Harikalar Ligi’nde sezonu 41 puanla 13. sırada tamamlayan Yukatel Merkezefendi Belediye Basket’in Başantrenörü Zafer Aktaş, grupta kalma hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Baş antrenör Zafer Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, bütçe olarak diğer takımların gerisinde kalsalar da kadro olarak hedeflerine ulaştıklarını belirtti.

Taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Aktaş, “Kendimize ve yaptığımız işe inanarak sezon başında belirlediğimiz hedefe ulaştık. Ayrıca Türk Telekom ve Fenerbahçe gibi çok önemli galibiyetler elde ettik. Ligin zirvesinde.Geçen sezon olduğu gibi yine basketbol dünyasına oyuncu kazandırdık.Bu açıdan çok mutluyum.Emeği geçen oyuncularıma,teknik ekibime ve Denizli halkına teşekkür ediyorum. Bizi onların desteğiyle baş başa bırakın.” değerlendirmesini yaptı.

Yeni dönemin planlamalarına başlayacaklarını kaydeden Aktaş, “Yönetimimiz ve başta Yukatel olmak üzere tüm sponsorlarımız ile birlikte üstesinden geleceğimize inandığımız bir mücadelenin içine gireceğiz. Hedefimiz Türkiye’nin en başarılılarından birini ortaya çıkarmak olacak. bütçe performansı açısından ligdeki takımlar.” sözlerini kullandı. ???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu