Teknoloji

ABD’de Xbox Series X/S için Minecraft Derecelendirildi

 
Geniş içeriğiyle her kesimden oyuncu tarafından sevilip oynanan Minecraft, yeni bir reytingle karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda oyunun Xbox Series X/S versiyonunun ABD’de derecelendirildiği ve geçtiğimiz dönemde ortaya çıkan haberlerin doğruluğunun giderek arttığı ortaya çıkıyor.
 
Minecraft Xbox konsollarına geliyor
 
 
 
VGC’nin tespit ettiği üzere Minecraft, yakın zamanda ABD Revel Yazılım Derecelendirme Kurulu tarafından Xbox Serisi konsollar için derecelendirildi. Oyun aynı zamanda geçen ay Almanya’nın derecelendirme kurulu USK tarafından da sınıflandırılmıştı. Şu anda Minecraft’ın Xbox One sürümü, geriye dönük uyumluluk aracılığıyla Xbox Series X/S’de oynanabilir.
 
Xbox Serisi konsollar için piyasaya sürülmeye hazırlanan oyun için elbette oyuncuların birkaç isteği var. Bu isteklerden en önemlisi ışın izlemedir. Microsoft, ışın izleme özelliğini 2020 yılında duyurdu.
 
Öte yandan geliştirici Mojang, geçen Mart ayında yanlışlıkla Xbox konsollarında mevcut olacak ışın izleme montajı için prototip kodunu Xbox Insider’ların kullanımına sunmuştu. Ancak bu durum hızla ortadan kaldırıldı.

konyaaltihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu