Haber

Aile Okulu Projesi kapsamında Cizre’de muhtarlara eğitim verildi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Aile Okulu Projesi” kapsamında muhtarlara eğitim veriliyor.

Sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre ve ilk yardım olmak üzere 14 farklı konuda velilere eğitim verilen Aile Okulu Projesi’ne muhtarlar da dahil edilmiştir.

Bu kapsamda Cizre Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Gayirinal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Reşit Sevgi ve 42 muhtar katıldı.

Gayriresmi, güçlü aile, güçlü çocuklar ve güçlü toplum amacıyla muhtarlara aile giderleri, aile bağı, ruhsal ve duygusal gelişim, çevre bilinci, gerginlik olmak üzere 14 farklı konuda çok yönlü eğitim verileceğini söyledi. yönetimi ve element bağımlılığı.

Aile Okulu Projesi sayesinde ilçe genelinde açılan 115 kursta toplam 3 bin 204 aileye ulaştıklarını belirten Gayirinal, “Güçlenmek adına merkezde muhtarlarımız için ilk ders zilini çalarak eğitim vermeye başladık. aile kurumuna ve mutlu nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak.” dedim.

Gayrınal, takviye çalışmalarından dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Demir ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke’ye teşekkür etti.

haberagacoren.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu