Haber

AK Parti’den istifa eden Suat Kılıç, yeniden Refah Partisi’ne girdi.

2011-2013 yılları arasında AK Parti’de üç dönem milletvekilliği yapmanın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakan olan Suat Kılıç, gece saatlerinde partisinden istifa ettiğini açıkladı. Kılıç, yeniden Refah Partisi’ne katılma kararı aldı.

“SİYASETE DEVAM” MESAJI VERİLDİ

İstifa dilekçesinde “8 yıllık aradan sonra iç ve millet siyasetine katkı sağlamaya devam edeceğini” belirten Suat Kılıç, bu sabah Ankara’da yapılan il başkanları toplantısında yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

ROZETTE ERBAKAN YAZDI

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kılıç’a rozetini takdim etti. Suat Kılıç, 28 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde YRP listelerinden Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel’in damadı olarak biliniyor. Kılıç’ın kayınpederinin de seçim sürecine katıldığı öğrenildi. seçim sürecinde.

Kılıç’ın sosyal medyadaki istifa paylaşımı şöyle;

“Sevgili arkadaşım;

3 Kasım 2002 tarihinden 7 Haziran 2015 tarihine kadar önemli görev ve sorumluluklar üstlendiğim AK PARTİ üyeliğimi 3 Haziran 2023 tarihinde sonlandırdım.

8 yılın ortasından sonra da ilkelerime ve istikametime uygun bir zeminde yerel ve ulusal siyasete katkıda bulunmaya, ülkem ve milletim için çalışmaya devam edeceğim, bundan sonra da devam etmeyi umuyorum.

Emrinde ve hizmetinde olma şerefine nail olduğum bu yıllarda, içinde bulunduğum siyasi harekete desteğini esirgemeyen siz değerli halkımıza öncelikle en içten şükranlarımı sunuyorum. benim milletim

Siyaset yoluyla millete hizmet etmemiz için uygun zemini hazırlayan, verdiği güvenle en genç milletvekili, en genç milletvekili olmamızın önünü açan Cumhurbaşkanımız (Başbakan) Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a canı gönülden teşekkür ediyorum. küme başkanı ve en genç bakan.

22, 23 ve 24. Dönemde TBMM’de, Parti’de, Bakanlık’ta ve Devlet’te başta benim olmak üzere Türkiye’nin her köşesinden yakından tanıdığım, birlikte çalıştığım, çok sevdiğim genç kardeşlerim başta olmak üzere. Memleket Samsun Allah hepinizden razı olsun.

Tüm başarıların rahmet pınarı, isimsiz kahramanlar… Sizden de Allah razı olsun.

2002’de AK PARTİ’de, 2011’de GSB’de sizleri buluşturan, sonsuz nimetleriyle halka hizmet etme imkânı yaratan, üstlendiğimiz her sorumluluğun altından kalkmamızı sağlayan, yollarımızın genç yaşta şan ve şerefle kesiştiği Allah’a sonsuz hamd olsun. vatan sevgisine, vatan sevgisine inanmış gençler. Teşekkürler.

İyi ki bu tarihi birlikte inşa ettik.

İyi ki…

Ve sonunda…

Niyet bozulmadıkça istikamet bozulmaz. Şimdi yol ayrımında değiliz ama milletimizin refahı için istikameti yeniden tahkim etmek arzusundayız.

Allah bizleri Türk milletine bağlılıktan ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmetten mahrum etmesin.

Bugüne kadar olduğu gibi ufkumuzu açacak, yolumuzu aydınlatacak fikirlerinizi, katkılarınızı ve dualarınızı bekliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.”

haberbaliseyh.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu