Haber

Ahmet Çolakbayrakdar’ın müze incelemesi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan’a 5 yeni kütüphane kazandırarak Göz Gözlem Evi Projesi’ni hayata geçirdiklerini belirten Önder Çolakbayrakdar, geçmişle geleceği inşa eden vizyoner projelerle Kocasinan’a yenilikçi bir şehir inşa edeceklerini söyledi.

İstanbul’da İslam medeniyetinin bilim ve teknoloji dünyasına katkılarını bir araya getiren İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi’nde belediye başkan yardımcılarıyla birlikte incelemelerde bulunan Önder Çolakbayrakdar, gençlerin en donanımlı olduğunu söyledi. Gök Gözlem Konutları Projesi başta olmak üzere yeni kütüphaneler ve vizyoner projelerle geleceğe nitelikli ve nitelikli bir yol kat etmektedir. Kayseri’ye 5 yeni kütüphane kazandırdıklarını belirten Lider Çolakbayrakdar, Kayseri’nin geleceği için çocuk ve gençlerin sağlıklı ve donanımlı bir şekilde yetişmesine katkı sağladıklarını söyledi.

Önder Çolakbayrakdar, 7’den 70’e başta çocuklar olmak üzere herkesin ilgisini çeken, farklı konsept çalışmaların yer aldığı kütüphanelerin yeni bir çekim merkezi olduğuna dikkat çekerek; “Gençlerimiz; Kütüphaneleri ders çalışmak, sosyalleşmek ve verimli vakit geçirmek için önemserler. Bu nedenle Kocasinan Belediyesi olarak gençlerimizin ders çalışabileceği, aktif olabileceği mahallelere Sinan Kütüphaneleri inşa ediyoruz. Kütüphanelerimize ciddi bir talep var. Gençlerimizin buraları talep etmesinden memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Verdiğimiz hizmetlerle okuyan bir nesil yetişmesine katkı sağlıyoruz. Verdiğimiz hizmetlerle her mahallemize ayrı bir renk ve heyecan katmak için çalışıyoruz. Ona iyi dileklerimle. Tüm çabamız çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir.”

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri halkının memnuniyet ve huzur içinde verimli ve keyifli vakit geçireceği, hayatına değer katacak mekanlar inşa etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu