Haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Urla’da kayyum istemiyor

CHP Genel Lider Başdanışmanı Tuncay Özkan, “Urla’da kayyum istemiyoruz. Türkiye’de kayyum istemiyoruz. Demokrasi istiyoruz. Demokrasi için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

CHP Medya ve Kurumsal İlişkiler Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan bugün Urla Belediyesi önünde çektiği videoyu Twitter hesabından paylaştı. Özkan yaptığı paylaşımda, “Türkiye’de ve Urla’da kayyum istemiyoruz! Belediyelere kayyum atama uygulaması 15 Mayıs’ta sona erecek. Kayyum atanan Urla Belediyemizin önüne başvurduk” dedi. :

“Urla Belediyesi önündeyiz. Bu belediyeyi kayyum yönetiyor. Kayyum Urla’yı mahvetti. Her sokak köstebek yuvası gibi. Girilmez, çıkılmaz. Bunları dikkate alacağız.” istibdat ile bu yolları bozanlar, Urla’yı yönetemeyenler, oradan kaçış yok, yönetemedikleri işi beceremezlerse giderler, 15’i sabahı Urla halkı hesabını soracaktır. Bunun için.Ardından hukuki süreç başlayacak.Yaptıklarını,yaptıklarını önlerine koyacağız.Onlar da hesap verecekler.Urla halkına bir konuşma yapacağız.Açıklama fırsatı vereceğiz. Halkın demokratik yollarla seçilmesini engelleyenler, demokrasiyi engelleyenler, hukuk önünde yaptıkları çok değerli bir şey, Urla’nın halini görseniz içler acısı, Verdikleri zararın hesabını verecekler. belediye başkanlarımızın yaptığı tüm yolları ve altyapıyı bozarak, Urla’yı yönetilemez hale getirerek, içinden çıkılmaz bir şehir haline getirerek Urla’ya yapılmıştır. Urla’da kayyum istemiyoruz. Türkiye’de kayyum istemiyoruz. Biz demokrasi istiyoruz. Demokrasi için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

sasonajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu