Haber

Erdal Beşikçioğlu Mansur Yavaş’ı ziyaret etti

Erdal Beşikçioğlu’ndan Mansur Yavaş’a ziyaret

CHP Etimesgut İlçe Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Beşikçioğlu, “Başkan Mansur ile benim aramda hiçbir sorun olmadı ve olmayacak. O bizim kardeşimiz, onun tecrübesine her zaman ihtiyacımız var.”

Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Belediye binasına girerken “Ankara’nın ağabeyinin yanına geldim” diyen Beşikçioğlu, Yavaş ile basına kapalı görüşme yaptı. 1 saat süren görüşmenin ardından gazetecilere konuşan Beşikçioğlu, “Mansur Belediye Başkanıyla hiçbir olumsuz duygu yaşamadık, yaşamadık ve hiçbir zaman da olmayacağız. Onun belediyecilikteki tecrübelerini öğrendim. Bize bazı küçük detaylar verdi. kendi tecrübeleri. Ben de saha çalışması sırasında Etimesgut’ta 1 hafta 10 gün çalıştım. Bütün mahallelerde bulundum. Oradaki eksiklikleri liderimize iletmek istedim. Bunu bildirince gerekli işlem yapıldı. Basit bir örnek vereyim; Ankara Başkent Fevziye Mahallesi’nde kanalizasyon yok, cep telefonu çekmiyor.Bu beni rahatsız ediyor dediğimde buna birebir empatiyle cevap veren bir lider, Kardeşim çok sevindirici bir durum. Mansur Lider ile benim aramda hiçbir zaman yük olmadı ve olmayacak. Bu çok açık. O bizim kardeşimiz, onun tecrübesine her zaman ihtiyacımız var. Ben buna yokmuş gibi bakıyorum. Siyasete girdim, hizmete girdim.Beni buraya getiren takipçilerim kendi içimdedir. “Aslında minnettarım” dedi.

‘ETİMESGUT KÜLTÜR BÖLGESİ OLACAK’

Beşikçioğlu, Ankara için Mansur Yavaş dışındaki adayların sadece demokrasinin gereği olduğunu, Ankara’da sonucun net olduğunu söyledi. Bir basın mensubunun neden Etimesgut’tan aday olduğunu sorması üzerine Beşikçioğlu, burada yapılacak sosyal çalışmaların genç nüfus açısından daha verimli olacağını düşündüğünü belirtti. Beşikçioğlu, “Etimesgut’un içindeki arazi yapacağımız işe uygun. Kültür ilçesi olacak. Gençlerin, emeklilerin, askerlerin çok olduğu bir yer. Bu bağlamda birikimleri bu yöndeydi. yön.”

‘KİRA BİLMİYORUM, HİZMETİ BİLİYORUM’

Daha önce ankete katılıp katılmadığını soran Beşikçioğlu, “Ben de oyun oynadığım için her zaman oyundan sonra seyirciyle buluşuyorum. Seyirci toplantılarımız 200-300 kişi değil 1000-1500 kişi oluyor. Ben taklit yapmıyorum. onlarla tek tek fotoğraf çekiyoruz. Bu aslında benim duygusal anketimi oluşturan bir yapı. Bu çok olumlu. Siyasette ve hizmette farklı bir mit ortaya çıkacağını düşünüyorum. Belediyeciliği sosyal hizmet olarak hayata geçirmeye çalışacağız. Kâr konusunu bilmiyorum, çok şükür bilmiyorum ama hizmeti biliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu