Haber

Muğla Büyükşehir Meclisi’nde 2022 Yılında Alınan 289 Karar

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılında 289 karar aldı ve bu kararların 272’si mecliste oybirliği ile alındı ​​ve birlikte Muğla için hizmetler üretildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Aralık ayı meclis toplantısında 23 unsur görüşüldü. 23 maddeden 21’i oybirliğiyle, 2’si oy çokluğuyla kabul edildi.

Muğla’nın 13 ilçesinden 68 meclis üyesinden oluşan Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022’de 289 karar aldı. Muğla için ortak akılla hizmet üreten Büyükşehir Belediye Meclisi, 289 kararın 272’sini oybirliğiyle alarak yüzde 94,1 oy birliği oranına ulaştı. . 17 kararın tamamı oy çokluğu ile alındı.

Başkan Gürün; “Ortak akıl, karşılıklı diyalog ve iş birliği ile Muğla için hizmet üretiyoruz”

Muğla için sevgi, hoşgörü ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, değerli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte karşılıklı diyalog, inanç içinde yaşadıkları kent için ortak kararlar aldıklarını belirtti. , işbirliği ve uyum ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Başkan Gürün; “Muğla turizmiyle, tarımıyla, kültürüyle ve birçok değeriyle ülkemizin ve dünyanın en beğenilen şehirlerinden biridir. Altyapı ve üstyapıdan tarıma, çevreden sağlığa, ulaşımdan kültür sanata kadar yaşadığımız şehir için var gücümüzle çalışıyoruz. Büyükşehir meclisimizin ücretli üyelerinin fikirleri, karşılıklı diyalog, güven ve işbirliği ile şehrimiz için hizmetler üretiyoruz. 2022 yılında büyükşehir meclisimizde aldığımız kararların yüzde 94’ünü oy birliği ile aldık. Muğla’mız için değerli fikirleriyle meclisimize katılan, vatandaşlarımıza en yeterli hizmeti sunmak için bizlerle birlikte çalışan tüm meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu