Ekonomi

Yerli Malı ve Yılbaşı Bayramı hazırlıkları devam ediyor

Kadın Kooperatifleri şenliklere katılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yerli Malı Haftası’nı 12-18 Aralık tarihleri ​​arasında Zeytinpark’ta bayram havasında kutlayacak. Ayrıca 24-31 Aralık tarihleri ​​arasında Cam Piramit’te Yılbaşı Festivali düzenleyecek. Etkinliklerde kadın kooperatifleri de yer alacak.

İlgili Makaleler

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 12-18 Aralık tarihleri ​​arasında tüm Türkiye’de kutlanan ‘Yerli Malı Haftası’ ve 24 Aralık ortasında yapılacak Yılbaşı Bayramı öncesi kadın kooperatifleriyle bir araya geldi. -31. Toplantıya Tarım Hizmetleri Daire Başkanı Seda Özel, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Saadet Tuğrul Ay ve kadın kooperatifleri katıldı. Toplantıda kadın kooperatiflerinin etkinliklere nasıl katılacağı ve hangi çalışmalarla yer alacağı konuları görüşüldü.

YEREL FİNANSAL HAFTA FARKINDALIK ARTIRILACAK

Hafta boyunca iç tüketimin bilinçli olarak artması ve tedbirli olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın değerinin vurgulanması nedeniyle Türkiye’de tüm okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanan Yerli Malı Haftası, 2018 yılında Zeytinpark’ta kutlanacak. 12-18 Aralık ortası 09.17.00.

KADIN KOOPERATİFLERİ DE KATILACAK

Unutulmaya yüz tutan Yerli Malı Haftası’nı hatırlatmak ve yerli malının değerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenecek şenlikte çocuklar, yöreye özgü eser ve lezzetleri öğrenip tatma fırsatı bulacak. antalya Düzenlenecek seminerlerde kooperatifler, yöresel çalışmalar, coğrafi işaretler, coğrafi işaretli eserler gibi konularda bilgilendirme yapılacak. Kadın Kooperatiflerinin de yer alacağı Yerli Malı Haftası Şenliği’nde katılımcılar, çeşitli çalışmaların sunumlarını görme ve tatma şansı da bulacak.

YENİ YIL FESTİVALİNE DE KATILACAKLAR

Kadın Kooperatifleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 24-31 Aralık tarihleri ​​arasında düzenleyeceği “Yılbaşı Şenliği” programına da katılacak. Cam Piramit’te gerçekleştirilecek “Yeni Yıl Şenliği” programı kapsamında kooperatiflerin iş çeşitleri tanıtılacak ve eserlerini satma imkanı yakalanacak. Yılbaşı Şenliğinde stant açmak isteyenler 0242 2385270 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu